Per 1 januari ga ik verhuizen. ook zullen we nieuwe prijzen hanteren

Lees hier de Corona maatregelen die in onze salon gelden.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

Hoe top is het om thuis op je telefoon, tablet of computer je eigen afspraak rustig in te plannen, op elk gewenst moment van de dag? Geen irritatie meer, omdat je elke keer de voicemail krijgt of niet snel terug gebeld word. Maar gewoon zelf heel makkelijk je favoriete behandelaar kiezen en de behandelingen inboeken!Hoe werkt het? Kies je gewenste behandeling(en) en de datum en vul vervolgens jouw gegevens in. Maak de keuze of je meteen via Ideal betaald of na de behandeling betaald. Druk op bevestigen en jouw “Me-Time” word bevestigt in je mailbox. (Geen mail ontvangen? Kijk dan eerst even in jouw spambox, hier beland soms ook de bevestiging en herinneringsmail in. Staat deze ook niet in je spam box, stuur dan een whatsapp bericht naar: 0612699822. Om navraag te doen of de behandeling daadwerkelijk ingepland is.)

Dinsdag en donderdag avond werkt Ilona ook, alleen deze zijn enkel via whatsapp (0612699822) in te plannen.

Dinsdag en Vrijdag werkt Manuela bij ons in de salon. Je kan haar op deze dagen boeken via het online afspraken systeem.

Heb je een vraag of kom je er niet helemaal uit, dan kun je op de contactpagina meer informatie vinden over hoe je Altijd-Stralend kunt bereiken. Meer informatie over onze behandelingen en prijzen, vind je op deze pagina.