Per 28 juni ben ik helaas genoodzaakt om sommige behandelingen te verhogen.


Één van de grootste passies van Ilona zijn wenkbrauwen stylen. Zij kan er echt van genieten, om wenkbrauwen een “make-over” te geven. En heeft ook meerdere master browclasses gevolgd, om haar skils zo perfect mogelijk te krijgen. Zo kan Ilona de wenkbrauwen helemaal opmeten (browmapping) om zo bij jouw gezicht de perfecte brows te stylen. Soms kiest zij er liever voor om de “free hand” techniek te gebruiken, en dit houd in, dat zij de wenkbrauwen uit de losse pols styled. Beide technieken zorgen voor prachtige wenkbrauwen. Check haar Instagram voor de nieuwste foto’s van haar werk. En kom met een gerust hart op de behandelstoel liggen om je wenkbrauwen “on fleek” te krijgen.

Teen brows (10/16 jaar): €10
Brows waxen: €12,50
Browmapping en waxen: €20
Browstyling incl. normale verf: €30


“Brows, is more than a treatment, it’s Art..”

Je kent het wel, je heb een behandeling geboekt bij salon X en vol verwachting kom je na de behandeling van de stoel af. Vervolgens valt je kin op de grond, van verbazing hoe deze stylist dit resultaat voor elkaar heb gekregen? Waar zijn je wenkbrauwen gebleven?! Wat een nachtmerrie, denk je in goede handen te zijn. Is de stylist in de jaren 70 blijven hangen, en haalt 3/4e van je wenkbrauwen af. Want dat is de wenkbrauw trend van dit seisoen. “Bedankt, Annie, dit kost mij weer 365 dagen om ze terug te toveren.”

Wil je er zeker van zijn om je wenkbrauwen veilig te laten shapen, door een ervaren stylist? Check dan altijd eerst het werk op haar social media account of kijk of “Annie” zelf haar wenkbrauwen nog wel heeft. Zodat je niet voor het dilemma komt te staan. “Heb jij even pech, je wenkbrauwen zijn nu weg!”

Bij Ilona van Altijd-Stralend ben je tenminste wel in veilige handen. Zij heeft een enorme passie voor wenkbrauwen. En is door de jaren heen, al meer gaan bij leren.

Zij heeft de volgende certificaten behaald op het gebied voor Browstyling:

  • All in one brow class (april 2018)
  • Masterclass browmapping (april 2019)
  • Masterclass browshapen (juni 2019)
  • Browlift/Browlamination (september 2019)

Zo als je hoort een echte “brow-holic”, die het beste uit iedere wenkbrauw wilt halen. Zo hoef je niet bang te wezen, dat je zonder “wenkies” de behandelstoel afkomt. Ilona luistert naar ieders wens. Maar geeft ook eerlijk advies als zij de tint of vorm anders zou doen, om een nog mooier resultaat te behalen.

Jouw wens om het hele jaar door je “wenkies on fleek” te hebben. Is dus niet zo ver van je verwijderd, dan je dacht. Het kan namelijk gewoon in je eigen dorp! Waar wacht je nog op reserveer snel online via deze pagina of stuur een whatsapp bericht naar: 06-12699822.

Toch liever eerst mijn social media accounts checken?

Facebook: Altijd-Stralend
Instagram: altijd_stralend