Per 1 januari ga ik verhuizen. ook zullen we nieuwe prijzen hanteren

“Als klein meisje wilde ik altijd al in de uiterlijke verzorging werken. Eerst als kapster en rond mijn 13e wist ik het zeker: ik wilde schoonheidsspecialiste worden! Make-up en huidverzorging spraken mij namelijk ontzettend aan, ik was daar altijd mee in de weer.

In 2009 ging ik de opleiding schoonheidsspecialiste in Amsterdam doen. Tussentijds heb ik twee jaar stage gelopen bij All People City Spa Alkmaar, daar heb ik ontzettend veel praktijkervaring opgedaan. In 2011 heb ik mijn diploma tot schoonheidsspecialiste met vlag en wimpel behaald.

Een vriendin van mij zei ooit: ‘Als jij je beautycase opent, dan beginnen je ogen meteen te stralen!’. En daar had zij niets van gelogen, zo blij word ik van alles wat met beauty te maken heeft.

Mede door mijn enthousiasme ben ik in Den Haag aan de Mari van der Ven Academy de niveau 4 opleiding gaan doen. Mari van der Ven gaf hier zelf hairstyling- en visagielessen. Ontzettend leuk en leerzaam! Daarnaast heb ik een jaar stage gelopen in het 5-sterren hotel Savarin in Rijswijk, dat een aparte wellness heeft: Spavarin. In 2012 heb ik mijn opleiding Allround Schoonheidsspecialiste afgerond.

Mijn droom was altijd al om een eigen salon te hebben. En nu, jaren later, staat die er! Daar ben ik ontzettend trots op. De naam ‘Altijd-Stralend’ was snel bedacht, want ik laat iedereen na een gezichtsbehandeling met een stralende huid naar huis gaan.

Uit de glimlach en dankbaarheid van mijn klanten haal ik mijn passie en waardering voor het vak als schoonheidsspecialiste.

In de jaren dat ik voor mijzelf bezig was en mijn bedrijf zag groeien, ben ik mij in verschillende dingen gaan specialiseren. Want mijn mening is: stil staan, is achteruit gaan. Daarom blijf ik mij keer op keer bijscholen en ben ik altijd op zoek naar vernieuwing.

Druk op de knop diploma’s om mijn behaalde diploma’s en certificaten te zien.

Diploma’s


Medik8

Ook ben ik mij in de loop der jaren meer gaan verdiepen in huidverbetering. Dit, omdat ik helaas vroeger ook een enorme probleemhuid had en weet hoe ongelukkig en onzeker mensen hierdoor kunnen zijn. Daarom ben ik mij hier meer op gaan focussen, en ben ik tot mijn keuze gekomen voor het award winnende huidverbeteringsmerk Medik8. Om het zo voor iedereen mogelijk te maken een stralende huid te krijgen.

Wilt u meer informatie over dit merk, klik dan op de knop Medik8.

Medik8


Nieuwsgierig?

Sinds 2018 is Ilona niet alleen schoonheidsspecialiste, maar ook: wenkbrauwstyliste, wimperstyliste en Lycon waxspecialist.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je ook en heerlijke beautybehandeling ondergaan bij Altijd-Stralend Bij Ilona?

Kom gerust eens langs of maak een online een afspraak.

Afspraak maken