Per 1 januari ga ik verhuizen. ook zullen we nieuwe prijzen hanteren

Absoluut een aanrader

Super gezellig en prachtig resultaat. Absoluut een aanrader! 🤩

Een aanrader

Blij met mijn wenkbrauwen. Een aanrader ☺️

Erg leuke behandeling

Erg leuke behandeling gehad! Henna Brow, heb zeker 3 weken niks aan mijn wenkbrauwen hoeven doen!

Geweldige resultaten

wenkbrauwen worden altijd netjes gewaxed en geepileerd. lash lift was een lange, maar ontspannen zit. muziekje erbij en Ilona verteld stap voor stap wat er gaat gebeuren. goede ervaring, zou altijd stralend zeker aanbevelen.

Geweldige resultaten

Super gastvrij

Super gastvrije vrouw die weet wat ze doet. En het is altijd super!! Nooit geen klachten en je komt heerlijk even tot jezelf.

Voelde me weer Stralend

Van mijn dochters kreeg ik een cadeaubon voor een behandeling bij Altijd-Stralend. Na de behandeling voelde ik mij weer Stralend…! En wenkbrauwen zagen er weer super strak uit.

Thanks Ilona…!

Super blij

Super blij met Iloon! Door haar behandelingen raak ik ontspannen en kom tot rust. Volgende week mag ik weer! Kijk er nu al naar uit!

Prachtige resulaten

Vanmiddag voor het eerst mijn wenkbrauwen laten doen met henna, onwijs blij met het resultaat.

Geweldige resultaten · Mooie aankleding · Professionele producten · Prachtige resultaten

Een topper

Ga altijd naar Ilona voor pedicure. Ze besteed voldoende tijd aan mijn onderdanen. Ben blij dat ik na jaren weer een goede pedicure heb gevonden. Voor mij een TOPPER

Super enthousiast

Ilona heeft nu 2 keer wimper extensions geplaatst. Beide keren super enthousiast en heel blij mee! Heel mooi gezet!

Ga zo door

Super behandeling en ik kom altijd herboren thuis. Gezellig en altijd ruim aandacht. Ga zo door

Dankbaar

Ilona neemt de tijd voor je, in een veilige en warme omgeving. Ze is heel deskundig en heeft een hart van goud! Dankbaar voor zo’n leuke, goede schoonheids specialist! 

Echt een aanrader

Vandaag voor de eerste keer bij Ilona geweest voor mijn wenkbrauwen. Ik werd heel gastvrij ontvangen en voelde mij al snel op mijn gemak. Echt een aanrader. De vervolgafspraken zijn al gemaakt

Binnenkort weer

Na een heerlijke zilver gezichtsbehandeling thuis na een paar dagen een onrustige huid. Ilona een bericht gestuurd en ze reageerde vrijwel gelijk! Ilona dacht met me mee en ik kon gratis een potje creme komen halen om mijn huid wat te kalmeren. Ook adviseerde ze een dagcrème voor dagelijks gebruik! Ik ben zeer tevreden over de behandeling en de nazorg! Ilona ga zo door en ik kom binnenkort weer even bij je in de stoel! 😊

Lekker relaxt

Al een aantal keer bij Ilona een behandeling gehad. Onder andere Voetreflex en rugmassage gehad allebei om aan te raden. Ook heb ik mijn haar en make up laten doen voor me bruiloft en dit bleef de hele dag goed zitten. Een gezellig sfeer en lekker relaxt na de behandeling.

Goed verzorgd

Het is gezellig en het is goed voorbereid. Me huid wordt goed verzorgd.

Zeer tevreden

Al verschillende behandelingen bij Ilona gehad. Gezichtsbehandeling,pedicure, voetreflex. Altijd top en gezellig. Zeer tevreden

Altijd gezellig!

Altijd weer blij als mijn voeten zijn gedaan. Altijd gezellig! Super!

Neemt altijd de tijd

Ze neemt altijd de tijd voor je en haar behandelingen zijn erg goed!

Heel blij

Na heel veel problemen met mijn huid, nu 2 jaar bij Ilona onder behandeling. Mijn huid ziet er super uit geen allergie of roodheid meer! Ik ben heel blij met Ilona.

Professioneel

Gezellig professionele behandeling

Altijd super tevreden

Altijd super tevreden, ze neemt echt de tijd voor je!